lördag 3 mars 2007

I maj blir det

Nu har jag bestämt mig. Första försöket får bli i maj. Fixar inte att få ihop det tidigare, men maj känns ok även om jag helst skulle åka imorgon. Undrar lite vad jag har gett mig in på. Tänk att det kan bli verklighet. Det händer trots allt att första försöket fungerar. Då blir det bebis innan 35-årsdagen.

5 kommentarer:

KaKi sa...

Jag hoppas fortfarande på april - mars är inte möjligt. Men kanske blir det maj ändå...

Beror bland annat på semestrar. Just nu är jobbet askinkiga med ledighet. Chefen är på krigsstigen :) så jag måste räkna rätt och ta ledigt en månad i förväg (grattis... det gäller att vara exakt lilla ägglossning!) Och just nu är allt bara kaos. Mensen är nu 2 dagar sen. Nu måste den komma. Hormonprover på måndag. Om jag kommit till cd2.

Sen var det ju det här med ekonomin. Beroende på portioner och depå osv. kan det ju tänkas bli i maj.

När ska du på journalsamtal?

Björn sa...

Hej Sara,

Tack för kaffet och samtalet imorse. Jag är ledsen om jag störde dig tidigt på morgonen. Du ska veta att jag uppskattade att du tog dig att prata med mig. Shadé har en fin vän i dig.

Shadé har varit väldigt tydlig med mig om att det är slut. Mitt hjärta går i tusen bitar när jag tänker på det men så är det. Alla dom fel jag gjort har till slut fått bägaren att bli full. Jag måste någonstans acceptera det.

Hoppas allt går fint med din insemination. Det förtjänar du. Jag kommer försöka följa din blogg när jag kan.

Kram,

Björn

Anonym sa...

Åh Sara vad härligt att höra att du är på väg PÅ RIKTIGT.
Jag blir så avundssjuk, vill oxå åka NU, Augusti känns så långt borta.
Men jag har ju inte ens bokat journalsamtalet.. Å efter ett barnkalas igår och ett kort samtal med barnets mor o far har jag blivit tveksam till om jag vill ha anonym eller öppen donator. Satan jag som hade bestämmt mig... Nog om mig TUSEN lycka till och jag tror starkt att din dröm går i uppfyllelse: Du kommer bli mamma innan dagen D (innan 35)
KRAM

nylsa sa...

ME, hoppas att du kan komma iväg redan i april. Hoppas verkligen att vi båda är gravida till sommaren! (men jag kan leva med hösten också...)
Jag har inte ens kunnat bestämma mig för klinik så jag har inte bokat något journalsamtal. Ska försöka bestämma mig nu i veckan,

Björn, tack! Jag har skrivit till dig i din blogg.

Erika, augusti är inte vansinnigt långt borta heller. Nu fick du mig nyfiken, hur fick föräldrarna dig att tänka om. Jag vet nog inte ens vilket du hade bestämt, anonym eller inte alltså. Lycka till med besluten, jag velar också.

Kram till er alla tre!

KaKi sa...

Du är härmed utmanad