onsdag 30 maj 2007

Mensen här

Så kom då mensen till slut, glad att den inte var försenad lika länge som sist. Känns bra trots allt, nu när den är här så är jag på cykeldag 1 igen, går att räkna framåt. Har inte bestämt mig men det lutar åt att det blir ett juniförsök trots allt. Innan det blir dags har jag lyckats få två femmisträffar inplanerade, nyttigt och kul, behöver alla positiva vibbar jag kan få.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känns positivt att läsa att du vill köra igen....Go for it !!!! Vad glad jag blir för din skull. Själv sitter jag med några av tjejerna å försöker champagna bort suget efter att direkt åka till köpenhamn å försöka på en gång...Men snart e det min tur oxå att hamna i ovisshetens land... Mina tankar finns hos dig.
Kram

KaKi sa...

Gott. Upp igen. Jag har just insett att jag måste göra uppehåll i juli om jag inte plussar nästa gång och det suuuger (så mycket vågar jag tro) Sedan kanske kanske jag får en ny lägenhet nu i juli dessutom. Problemet är dubbla hyror i tre månader (sabla bolag, folk slåss om lägenheterna men de står fast vid att tre månader = tre månader) och då blir det inga försök mer förrän i oktober. Dubbla hyror och inseminationer klarar jag inte. Hemska tanke! Måtte det ta nästa gång (jag mår visserligen illa och har ömma bröst vid det här laget, men jag visar också alla mina klassiska menssymptom så jag tror den traskar in på fredag redan. Och närmare några 10-minuters streck har jag inte kommit)

Tingeling sa...

Här kommer en dunderklyscha, men försök NJUTA av livet nu fram till juni!
Många kramar!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

När vi höll på och kämpade ville jag hela tiden köra på med nästa försök och så direkt nästa.

Jag vet inte om det var bra för psyket? Men så här i efterhand känns det bra att tiden när livet var satt på vänt inte blev längre än nödvändigt.