måndag 9 juli 2007

Ner som en pannkaka, upp som en sol?

Idag känns allt på alla sätt bättre. Märkligt vilken berg och dalbana livet är ibland. Verkar lösa sig med mamma, har pratat idag och det känns skönt.

Har lyckats få en jobbresa ner till Malmö imorgon, kan ta någon strödags semester eftersom min riktiga sommarsemester är skjuten på, ska göra VUL på Nordica på onsdag, jobba från Malmö-kontoret och förhoppningsvis insemineras på fredag eller lördag. Ser fram emot det igen, utan att försöka lär jag knappast bli gravid. Kommer bo hos fina vänner och ser redan fram emot att träffa dem.

Fick ett erbjudande om ett nytt jobb idag, är sugen men vet inte, ska absolut fundera på det. Bra för självkänslan är det oavsett när nån ringer och säger att de vill anställa en.

2 kommentarer:

KaKi sa...

Bra att det löser sig med mor, OM man tror ska Gud stå för, med, bakom eller framför. Mellan verkar vara en högst ogudaktig position... Tyvärr verkar religiösa ibland ha svårt att inse det, tom när det handlar om de troende själva... Eller kanske just därför?

Tacksamt att det börjar finnas mer hopp. Har man nu några procents chans är det ju bättre än att inte försöka och ha noll i chans... Man kan bara hoppas och vänta - och lära sig det tålamod man inte vill lära sig. För min del verkar det bli överhopp denna gång pga för tidig äl, något som prövar mitt tålamod hårt, om än inte lika hårt som vid överhoppet första försöket

Anonym sa...

Vad härligt att höra att allt verkar lösa sig med din mor. Det finns få saker som är så nedbrytande som osämja med släkt å vänner.
Vad smidigt att du kunde lösa jobbsituationen samtidigt oxå. Låter spännande med erbjudande om nytt jobb, förstår att det känns bra att vara efterfrågad ;-) Det är du värd.
Stort lycka till nu! Massa kramar