onsdag 14 mars 2007

Dolly är fantastisk

Joo, egentligen är den här bloggen tänkt att handla om att jag vill ha barn. Men ibland måste man göra undantag.

Dolly var fantastisk igår. Är så grymt glad att jag kom iväg och såg henne. Me like. Magiskt, särskilt när hon sjöng Old bones.

2 kommentarer:

Storkenflyger sa...

Det var värst vad alla bloggare som jag följer är Dollydiggare. Du, redaktörn och Tinsel har alla haft den avundsvärda äran att få lyssna på och se henne. Kan säga att jag är vansinnigt avis.

Tack för kommentaren på min blogg under Måndagsfika. Visst är det väl förunderligt att somliga inte fattar, och respekterar, att vi använder våra bloggar bland annat för att ventilera mörka icke-pk känslor. Att vi inte har någon skyldighet mot omvärden att underbygga våra ord med logiska argument. Det är lite som att läsa någons dagbok och klaga på att den som skriver är för egoistisk och bara skriver om sig själv och sina egna reaktioner.


Som du säger är adoption otroligt känsligt och jag tror de som tjurade ihop på mitt inlägg tolkade det som att jag är EMOT att män som är 50 får adoptera. Det är jag inte.

Klart vi blir mammor. Hoppas du har rätt i att det kommer att gå fortare än kvickt.

nylsa sa...

Verkar som att bloggarna du följer råkar ha lysande bra smak! Hon sa förresten att hon inte tänkte vänta 30 år till nästa besök, så vem vet. Kanske kommer fler chanser att se henne.

Själv är jag nog emot att man får adoptera som 50-åring, och att 60-åringar blir mammor med äggdonation. Samtidigt skulle inte jag vilja vara den som bestämde att en får och en annan inte får. Så svårt är det nog.