söndag 29 april 2007

Så kom mensen till slut

Japp, nu är den här. Trots att det betyder att även kroppen säger inte gravid, inte bara gravtesterna, så känns det skönt. Nu kan jag räkna dagar, nu tvingas jag planera framåt. Kan inte längre inbilla mig att gravtesterna visar fel.

5 kommentarer:

KaKi sa...

Ledsen att det inte tog. Även om jag vet att det inte är statistiskt riktigt så försöker jag tänka att det stryks 25% på misslyckandesannolikheten för varje gång. Så nästa gång=50%

Hämta dig lite och samla ihop orken. Jag ska prata med min chef i veckan. Om jag får "ligga standby" i väntan på äl kommer jag att åka om tre veckor. Fast luften har gått ur här också...

nylsa sa...

Lycka till med samtalet med chefen, hoppas att han/hon är bra när det gäller.

Luften går ur en ibland verkar det som, men det ska funka för oss, nångång.

Solkatten sa...

Tack för din kommentar på min blogg.

Vad tråkigt att det inte funkade denna gång. Var det första? Ska följa dig och hålla tummarna för att du får ett stiligt plus snart!

Anonym sa...

Så tråkigt att höra...Usch jag förstår att det måste kännas tomt och jävligt uppgivet.
En stor skräck hos mig med att behöva misslyckas och sen bara resa sig upp igen. Var får man nya friska krafter från?? Hoppas du finner din drivkraft snart igen. Men jag håller nog med "me" (om vi ska tänka positivt vill säga och det ska vi juh!!!!)
nu e du faktiskt ännu ett steg närmare barn än innan!!
Tänker på dig....Kramar om

nylsa sa...

Solkatten, japp det var det första försöket. Tack själv, hoppas också på ett stiligt plus snart.

Erika, japp, skittrist att misslyckas, men man måste väl tyvärr räkna med det. Hur går det för dig? När ska du göra första försöket? Kram tillbaka!