måndag 21 januari 2008

Femmis i media

Senaste tiden har det varit många artiklar om femmisar i media, mammor, barn, försökare osv. Idag fick jag den här länken om Stina och hennes som Martin. Tycker att det är lysande att det skrivs så många positiva artiklar, jag tror att det gör skillnad. Modigt av er som ställer upp, stort tack för det!

Stina, ser fram emot att träffa dig och Martin nu när ni snart kommer upp och gör Stockholm osäkert.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en bra blogg! Jag började läsa den i julas, och läste igenom hela årets blogg på några dagar. Jag skulle gärna vilja läsa artiklarna om femmisar som du skriver om idag. Har du möjlighet att länka till dem?

nylsa sa...

Hej Nordanvind, kul att du gillar bloggen. Det finns en länk, men den kanske inte syns så tydligt, klicka på textraden Stina och hennes son Martin. Maila mig om den inte funkar för dig så kan jag skicka dig den själva adressen.

Är du en femmis? I så fall rekommenderar jag dig absolut att bli medlem, kolla på www.femmis.se, finns ca 400 kvinnor där med massvis av kunskap, erfarenhet, sociala träffar osv. I mitt tycke ett strålande nätverk.

Anonym sa...

Tack för ditt svar.

Jo, jag såg länken Stina och hennes son martin, men du skrev att du hade lästa många artiklar om femmisar så jag tänkte om du kanske hade fler länkar?

Är inte medlem ännu men tänkte bli det.

nylsa sa...

Hej Nordanvind, jag har tyvärr inte samlat dem, men jag tror att de ska finnas länkade på femmis interna sida, har varit bl a DN, Expressen och SvD.