söndag 3 februari 2008

Nedreglering och ont i brösten?

Ska man få ont i brösten av nedregleringen? Är bara på sprutardag två och brukar vara alldeles för bra på att känna skensymtom på allt möjligt, men det här känns på riktigt. Ont i brösten av nedregleringen, ska det verkligen vara så?

6 kommentarer:

Fertilitetsturist sa...

Jag har ingen aning om det ska vara så... men kanske kan det det..? Om man drar ner östrogenet kanske progesteronet ökar till att börja med??? *spekulerar vilt* ;-) Har som sagt ingen aning, men jag hoppas att det går över snart! Följer fortsättningen med spänning! Kram!

Anonym sa...

Jag minns bara värk i skallen... Men så är det också två år sedan jag sprayade, så jag litar inte riktigt på minnet. Häftigt att du äntligen är på gång!

Moooi sa...

Jag tror det ligger något i Fertlilitetsturistens teori. Har för mig att snälla doktorn har förklarat att hormonerna först stiger innan de slumrar in. Det är därför det inte är bra att börja med att ha någon cysta för då kan den stimuleras.

Tingeling sa...

Minns heller ingen ömhet i brösten då jag sprayat, bara i skallen. Men säger som Solkatten, minnet kan bedra och jag orkar inte glutta tillbaka i bloggen just nu.
Puffa på!

nylsa sa...

tack allihop, kanske är min kropp som är konstig också, vore inget ovanligt i så fall, men om jag får välja så hellre ömma bröst än konstant huvudvärk, fast jag gissar att den konstanta huvudvärken kommer om ett par dagar. Just idag slipper jag i alla fall huvudont, får vara glad så länge det varar.

Anonym sa...

Hej
Jag spayar nu och har gräsligt ont i brösten jag började bli orolig men det är skönt att höra att man inte är ensam. Jag har även huvudvärk men det visste jag att man kunde få.
kram
Anna