fredag 22 februari 2008

Stuck in Zurich

Faan, faan, faan. Planet inställt, jag och fotbollslaget får inte komma hem. Alla 14 små ägg i Nylsa IK ska mätas imorgon kl 11, undrar hur vi ska komma dit.

Väntar i transferdesken på att få höra, runt om mig är arga business class-män i 60-årsåldern, de ser ut att snart få hjärtinfarkt hela högen. Vill hem. Snälla, ta mig bort härifrån.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej vad jobbigt!

Kan du inte förklara läget och försöka få nåt annat plan hem?

Hoppas det löser sig. Du har all min sympati.

Kram!!

Anonym sa...

Men fy usch så jobbigt!
Hoppas det löser sig ikväll och att det finns ngt annat plan du kan åka med. Men om inte kanske du hinner till gyn kl elva ändå om planet helt säkert är i Sthlm halv tio..fast fy vilken stress!!
I värsta fall kanske dr Gyn kan skjuta lite på tiden..igen...
/mvh Lisa

RANA sa...

Du berör!!!!! Hoppas det löser sig på alla sätt och vis och att det snart kryllar av ungar kring benen på dig. TREVLIG HELG önskar en som inte känner dig men som gillar din blogg.

:-D

KaKi sa...

Nämen! Alltså... jag har tyckt mitt stilla arbete är trist, men nog fan vet jag att jag är där jag ska när jag tänkt mig i alla fall. Stryp dem! Eller hota att skicka hela fotbollslaget på dem om de inte fixar hem dig i tid.

Fertilitetsturist sa...

Nylsa Nylsa! Hur går det för dig nu??? Vad får du för besked? Jag lider med dig! MYCKET! Och hoppas att du hinner! Annars får Dr Gyn och hans fru faktiskt lov att jobba när du lyckas komma dit, så måste det bara få vara den här gången!!!
Massor av kramar från mig...